F Horror Trailer Park: Episode 11 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 11 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 11

    Στα επεισόδια του ανανεωμένου Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (εντάξει, καθε δευτερη βδομάδα)  επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.   

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 
     


    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε ταινίες.   

    Στο 11ο επεισόδιο θα δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες trailer από το πολυσυζητημένο Chatroom του Hideo Nakata, το prequel ενός slasher ονοματι Malevolence: Bereavement, το ...ιατρικόυ πειράματος ακραιο Victim και το 1ο slasher απο τη Χιλή με τίτλο Baby Shower.     

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!


    Chatroom


    Christmass time (22 Δεκεμβρίου) και στη Βρετανία θα βλέπουν στις αιθουσες το αγγλόφωνο Chatroom του Hideo Nakata, ενα ψυχολογικό θριλερ με εφηβους που ζουν τη ζωή τους στα chatroom (κυριολεκτικά) και συναγωνίζονται ποιος θα εχει την πιο καταστροφική συμπεριφορά.

    Οι κακές γλώσσες λενε οτι δεν ειναι και πολύ σόι, αλλά εγω θα δω οτιδήποτε κανει ο δημιουργός των The Ring.

    Ασε που παιζει και η Imogen Poots.





    Malevolence: Bereavement

    Η κοινότητα των horror fans δεν περίμενε οτι ο Steven Mena θα επεστρεφε 6 χρονια μετά το Malevolence και μάλιστα με ενα prequel του slasher του 2004 που αρεσε γενικά.

    Οχι μόνο επεστρεψε, οχι μονο εβγαλε ενα πολυ ενδιαφερον trailer, αλλά στο τελος του πεταει κι ενα ‘In Theaters February 2011’.

    Ακριβώς, το Malevolence: Bereavement ισχυρίζεται οτι εχει βρει διανομή στις αμερικάνικες αιθουσες.

    Ειναι η ιστορία ενος 6χρονου αγοριού που απαγαγεται απο εναν psycho και αναγκαζεται να παρακολουθεί τους αποτρόπαιους φόνους του απαγωγέα του, για πολλά χρόνια.





    Baby Shower

    Ποτέ μην εμπιστεύεσαι μια χιπισσα. 


    Αυτο φαινεται να ειναι το μηνυμα που στελνει ο γνωστός στη χωρα του τηλεοπτικός παραγωγός Pablo Illanes απο τη Χιλή με το Baby Shower, το 1ο Χιλιανό slasher/gore film.

    4 πρωην συμμαθητριες μαζευονται σε ενα εξοχικό για να γιορτασουν την εγκυμοσύνη μιας απο αυτές.

    Η αποκαλυψε ενος μυστικού και μια σειρά απο βιαιους θανατους μετατρεπουν τη γιορτή σε εφιαλτη.





    Victim

    Η IFC Midnight εχει γινει γρήγορα η αγαπημενη εταιρεια διανομής στο τρομοχώρο και η τελευταια της εμπνευση ηταν το Victim των Matt Eskandari και Michael Pierce.

    Ενας νεαρός απαγαγεται απο εναν τρελό επιστήμονα και τα τσιράκια του και φυλακιζεται σε ενα υπογειο.

    Για αγνωστο λογο βασανίζεται σωματικά και ψυχολογικά, μεχρι να καταλαβει οτι ο τρελοχειρούργος εχει πολυ πιο επωδυνα σχεδια για εκεινον.

    Απο τη Τριτη ειναι διαθεσιμο στο On Demand και απο τη πεμπτη που περασε θα βγει και σε επιλεγμενες αιθουσες.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 11 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top