F Anne Hathaway και James Franco οι φετινοί παρουσιαστές των Οσκαρ - FilmBoy Anne Hathaway και James Franco οι φετινοί παρουσιαστές των Οσκαρ - FilmBoy
  • Latest News

    Anne Hathaway και James Franco οι φετινοί παρουσιαστές των Οσκαρ

    Ακουγόταν μέρες τώρα και πλέον είναι επίσημο.
    Η Ακαδημία ανακοίνωσε χθες ότι ο James Franco και η Anne Hathaway θα είναι οι βασικοί παρουσιαστές στην 83η απονομή των Βραβείων Όσκαρ, που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2011.

    Η κίνηση αυτή με νεαρούς ηθοποιούς και για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον 20 χρόνια (απ’οσο θυμάμαι) με όχι κωμικούς, είναι μια προσπάθεια της Ακαδημίας να προσελκύσουν νεανικότερο κοινό – που άλλωστε είναι πιο καταναλωτικό κι έτσι πιο προσοδοφόρο.

    Η Anne Hathaway εμφανίστηκε ξανά σε τελετή Όσκαρ σε ένα μιούζικαλ σκετσάκι όπου τραγουδούσε, πριν κάνα δυο χρόνια, ενώ ο James Franco είχε παίξει παλαιότερα σε ένα μαγνητοσκοπημένο σκετς μαζί με τον Seth Rogen, σε ένα ρόλο από το Pineapple Express.

    Οι παραγωγοί του show φέρονται ενθουσιασμένοι με την επιλογή:

    ‘...Αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά των Hollywood icons, είναι φρέσκα πρόσωπα, χαρούμενοι με τη προοπτική και πολυτάλαντοι.
    Ελπίζουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο πρόγραμμα που θα διασκεδάσει το κόσμο στις 27 του Φλεβάρη.’

    Η πλάκα όμως θα είναι αλλού...

     
    ...Ο James Franco έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει μια υποψηφιότητα  Ά ρόλου για το 127 Hours του Danny Boyle, ενώ και η Anne Hathaway φέρεται να έχει πιθανότητες (...ελαχιστότατες) για υποψηφιότητα για το Love and Other Drugs.

    Ποτέ στην ιστορία των Όσκαρ δεν έχει τύχει να έχει υποψηφιότητα ο βασικός παρουσιαστής της Απονομής και διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anne Hathaway και James Franco οι φετινοί παρουσιαστές των Οσκαρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top