F Πρώτο trailer αλλά και αυστηρό rating για το ρομαντικό Blue Valentine - FilmBoy Πρώτο trailer αλλά και αυστηρό rating για το ρομαντικό Blue Valentine - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο trailer αλλά και αυστηρό rating για το ρομαντικό Blue Valentine

    Το Blue Valentine έκανε αρκετή φασαρία όταν προβλήθηκε στο Sundance το Γενάρη και πήγε καλά και στις Cannes και το Toronto αργότερα. 

    Μάλιστα, οι δυο πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Michelle Williams πήραν πολύ καλά λόγια στις κριτικές σε σημείο που να τους τοποθετούν στις πιθανές υποψηφιότητες των Oscar. 

    Με την πρεμιέρα να πλησιάζει το Δεκέμβριο, η Weinstein Company κυκλοφόρησε ένα νέο trailer που δείχνει με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο ότι πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία αγάπης, αλλά το παράξενο είναι αλλού. 

    Η MPAA αξιολόγησε τη ταινία με NC-17, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στο φιλμ που να είναι πολύ ακατάλληλο. 

    Σύμφωνα με το Deadline, το αυστηρό rating οφείλεται σε μια σκηνή σε ένα μοτέλ όπου οι δυο ηθοποιοί είναι μεθυσμένοι και ο ένας θέλει να κάνει σεξ και ο άλλος όχι. 

    Το ακατάλληλο rating είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να ξεπεράσει η εταιρεία για να πάει καλά στα ταμεία, ίσως όμως να κερδίσει μια έξτρα διαφήμιση λόγω αυτού ακριβώς του γεγονότος. 

    Προς το παρόν, δείτε το trailer του Blue Valentine – του οποίου τη διανομή για την Ελλάδα έχει η Seven όπως μάθατε πολύ νωρίς από το FilmBoy – και πείτε μας πως σας φαίνεται.    



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο trailer αλλά και αυστηρό rating για το ρομαντικό Blue Valentine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top