F Φέρτε Πίσω τον Paparazzi του FilmBoy! - FilmBoy Φέρτε Πίσω τον Paparazzi του FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Φέρτε Πίσω τον Paparazzi του FilmBoy!

    Ο παλαιότερος συνεργάτης του FilmBoy (απο τον 1ο μήνα λειτουργίας του KostasBlog τότε) τυγχάνει να είναι και προσωπικός φίλος μου αλλά επίσης τυχαίνει να είναι και πολύ μακριά!

    Μια στήλη που χάρισε σε όλους μας ...ιδιαίτερες στιγμές, ένα διακριτικό βλέμμα από την κλειδαρότρυπα του Hollywood που κάποιους από εσάς εκνεύρισε αλλά που είμαι σίγουρος ότι όλοι σας ρίξατε μια ματιά, κλείνει σήμερα 2 μήνες απουσίας!

    Θα μου πείτε κάποιοι, καν’τη μόνος σου.
    Υλικό υπάρχει, η πρόσβαση στα πάντα είναι εφικτή, γιατί δεν ανεβάζεις μόνος σου φωτογραφίες;

    Μα γιατί είμαστε το FilmBoy, ρε παλικάρια. 

    Δεν έχουμε βάλει ποτέ Δελτία Τύπου, δεν κάνουμε copy/paste τα κείμενα μας και δεν κάνουμε τίποτα αν δεν είναι γνήσιο και πρωτότυπο.

    Θέλαμε πικάντικες φωτογραφίες celebrities και αντί να κάνουμε ότι κάνουν  ΟΛΑ τα site ανά τον κόσμο, φέραμε έναν γνήσιο paparazzi (για όσους δεν θυμούνται, ο George εξ Αμερικής είναι επαγγελματίας paparazzi και μάλιστα ...πολύ American style, του είδους που τη στήνουν έξω από εστιατόρια για ώρες για μια pic που θα τους φέρει το μηνιάτικο).

    Η τελευταία επικοινωνία μου μαζί του ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου μου έγραψε ότι βρισκόταν στο Μεξικό.

    Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία επαφής, φυσικά ούτε νέα ποστ για το FilmBoy, μέχρι πριν κάνα δυο βδομάδες όταν μου έδωσε συγχαρητήρια για την εκπομπή, κάτι που με κάνει να σκεφτώ ότι παρακολουθεί το blog μας ανελλιπώς.

    Αντί να τον πλακώσω στα παραλαλητά email να συνεχίσει τη στήλη που διαχρονικά είναι δημοφιλέστατη (...κάποιος κάποτε μου έγραψε ότι μπαίνει στο blog μόνο γι’αυτη, μιας και σιχαίνεται το Σινεμά!), σκέφτηκα να ξεκινήσω καμπάνια μαζί σας να τον φέρουμε πίσω.

    Στη παραπάνω φωτο βλέπετε τις 23 celebrities που φιλοξενήθηκαν από εδώ χάρη στον paparazzi μας, σε πάνω από 1.000 συνολικά ζουμερές φωτογραφίες!

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ PAPARAZZI!
    Δε μπορεί, θα συγκινηθεί βλέποντας τα σχόλια σας!    
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φέρτε Πίσω τον Paparazzi του FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top