F Πρώτο trailer της κομεντί How Do You Know με τη Reese Witherspoon - FilmBoy Πρώτο trailer της κομεντί How Do You Know με τη Reese Witherspoon - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο trailer της κομεντί How Do You Know με τη Reese Witherspoon

    Κανονικά δε θα βλέπατε αυτό το trailer γιατί έχει καιρό που κυκλοφόρησε και δεν είναι και το καλύτερο trailer κομεντί που έχετε δει, αλλά η επικαιρότητα σήμερα ήταν κάπως βαριά με 3 θρίλερ στη σειρά και επιβάλλεται να το ελαφρύνουμε λίγο, μην τυχόν νομίζετε ότι γίναμε …HorrorBoy. 

    Οι εταιρείες ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό να βρουν τη φόρμουλα για μια επιτυχημένη ρομαντική κομεντί που θα είναι αποδεκτή και από το αντρικό κοινό και φαίνεται ότι ο Paul Rudd είναι ένα συστατικό που εμπιστεύονται. 

    Προσθέστε κι έναν Owen Wilson σαν αντίζηλο και μπορεί να μ’ενδιαφερει. 

    Στο How Do You Know του James L. Brooks πρωταγωνιστεί η Reese Witherspoon ως μια 27χρονη που αναρωτιέται αν πρέπει να συνεχίσει με το φίλο της (Wilson) και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν συναντά έναν παλιό της γνώριμο (Rudd). 

    Εμφανίζεται ακόμη ο Jack Nickolson ως ο πατέρας του δεύτερου. 

    Στις αίθουσες θα βγει στις 17 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το 1ο trailer που κυκλοφόρησε πριν κάποιες μέρες.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο trailer της κομεντί How Do You Know με τη Reese Witherspoon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top