F TRAILER ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ VAMPIRES SUCKS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ - FilmBoy TRAILER ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ VAMPIRES SUCKS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ VAMPIRES SUCKS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ

    Ο Aaron Seltzer και Jason Friedberg είναι οι άνθρωποι που έκαναν τις ταινίες Scary Movie, Epic Movie και Meet The Spartans που ανήκουν σε ένα διαφορετικό είδος ταινιών, των spoof movies (παρωδίες). 

    Οι ίδιοι άνθρωποι ασχολήθηκαν το τελευταίο χρόνο φτιάχνοντας το Vampires Sucks που, ναι, ασχολείται σχεδόν εξ ολοκλήρου με το να παρωδεί το Twilight αλλά και όλη τη Vampire εποχή που ζούμε. 

    Η ταινία θα βγει στις 18 Αυγούστου στις αμερικανικές αίθουσες και προχθές η 20th Century Fox έβγαλε το πρώτο trailer που έχει πλάκα. 

    Κάπου όμως πήρε το μάτι μου (και το επιβεβαίωσα 100%) ότι ένα workprint της ταινίας ήδη κυκλοφορεί σε torrent, με το logo στη θέση των υπότιτλων! 

    Γνωρίζετε ότι προσπαθώ να κρατώ τα προσχήματα και δεν παροτρύνω τη πειρατεία, τουλάχιστον σε φιλμ που έρχονται στην Ελλάδα νωρίς, αλλά το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση. 

    Μετά το πάθημα της εταιρείας με το Wolverine πέρυσι (θυμίζω ότι ξέφυγε ένα copy και κυκλοφόρησε ευρέως πολύ πριν βγει η ταινία, κάνοντας τη Fox να τρέχει στα δικαστήρια) θα νόμιζες ότι πήραν τα μέτρα τους αλλά μάλλον όχι. 

    Μαθαίνω μάλιστα ότι το workprint που διέρρευσε ήταν σε 5 μπομπίνες(!) και όχι σε κάνα cd που μπαίνει στη τσέπη ή γίνεται copy. 

    Τέλος πάντων, δείτε στη συνέχεια το 1ο trailer της τρελοκωμωδιας  Vampires Sucks και πείτε μας τη γνώμη σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ VAMPIRES SUCKS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top