F POSTER: MACHETE, LET ME IN, THE OTHER GUYS, PIRANHA 3D, CLINIC - FilmBoy POSTER: MACHETE, LET ME IN, THE OTHER GUYS, PIRANHA 3D, CLINIC - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: MACHETE, LET ME IN, THE OTHER GUYS, PIRANHA 3D, CLINIC

    22 Νέα posters και 3 banners κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε, με τον Machete να μπαίνει γερά στο κόλπο με τα 6 πόστερ χαρακτήρων και το trailer που είδατε πριν λίγο. 

    Το 1ο πόστερ (και banner) του Let Me In είναι κάτασπρο από το χιόνι και δε με ενθουσίασε, αντίθετα με το 1ο πόστερ του Piranha 3D που είναι vintage όπως τα B-Movie των 60’s αλλά και τα πόστερ και banner του The Sorcerer’s Apprentice που είναι πανέμορφα. 

    Έχουμε επίσης νέο πόστερ για το Scott Pilgrim vs The World, ένα 2ο για το The Other Guys, ένα 2ο για το The Takers αλλά και ένα πόστερ του Avatar – Special Edition το οποίο ξαναβγαίνει στις 3D αίθουσες (μαζί με το Clash of the Titans) στην Αμερική το καλοκαίρι. 

    Δείτε ακόμη τα αμερικάνικα πόστερ του Laffaire Farewell (που τώρα έφτασε για διανομή στην Αμερική) και του 36 Vues du Pic Saint Loup που είδαμε στο Γαλλόφωνο φεστιβάλ της Αθήνας ως 36 Όψεις του Pic Saint Loup. 

    Από animation, βγήκαν το 2ο πόστερ του Megamind και ένα νέο του Alpha and Omega. 

    Από θρίλερ, το πόστερ του Αυστραλέζικου The Clinic θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, του I Kissed A Vampire και του Dead Cert θα σας αφήσουν αδιάφορους. 

    Τέλος, υπάρχουν και τα πόστερ του Cairo Time (του οποίου το trailer πρωτοείδατε εδώ) και του ανεξάρτητου νέου φιλμ του Mark Ruffalo, Sympathy for Delicious. 

    Στη συνέχεια δείτε τα πόστερ και πείτε μας το αγαπημένο σας.
    Εγώ είμαι μεταξύ Piranha 3D, The Sorcerer’s Apprentice και ίσως The Clinic.
    Εσείς;
















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: MACHETE, LET ME IN, THE OTHER GUYS, PIRANHA 3D, CLINIC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top