F COMIC-CON 2010: ΝΕΟ TRAILER & POSTER ΓΙΑ ΤΟ LET ME IN - FilmBoy COMIC-CON 2010: ΝΕΟ TRAILER & POSTER ΓΙΑ ΤΟ LET ME IN - FilmBoy
  • Latest News

    COMIC-CON 2010: ΝΕΟ TRAILER & POSTER ΓΙΑ ΤΟ LET ME IN

    Στο περίπτερο του Let Me In στο Comic-Con του San Diego έκανε πρεμιέρα το 2ο trailer του αμερικάνικου remake του Matt Reeves, του δημιουργού του Cloverfield να μην ξεχνιόμαστε. 

    Οι τυχεροί που ήταν στο Hall H της αίθουσας που φιλοξενούνταν μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να δουν και άλλα πλάνα από τη ταινία τα οποία όμως δε βγήκαν online. 

    Θυμάστε ότι είχα πετάξει τη σκούφια μου στο πρώτο trailer (και από τα μηνύματα σας μάλλον δεν ήμουν ο μόνος) και, ακόμα κι αν αυτό το 2ο δεν είναι καλύτερο, εν τούτοις είναι επίσης καλό. 

    Το ταλαντούχο cast του Let Me In (Chloe Moretz, Richard Jenkins και Kobi Smit-McPhee) και η σκηνοθεσία φαίνεται να μας βάζουν μέσα στη καρδιά της ιστορίας του Σουηδικού best seller Lat den Ratte Komma (Let The Right One In) του John Ajvide Lindqvist αλλά και του πολυαναγνωρισμενου αντίστοιχου φιλμ. 

    Πέρα από όλα αυτά όμως, επαναλαμβάνω:
    Δεν υπάρχει ταινία χωρίς τη Hit-girl Chloe Moretz. 


    Έχετε καμιά αντίρρηση; 

    Στη συνέχεια δείτε το 2ο trailer του Let Me In, που θα βγει την 1η του Οκτώβρη αλλά και τα 2 νέα poster που κυκλοφόρησαν μεσοβδόμαδα.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: COMIC-CON 2010: ΝΕΟ TRAILER & POSTER ΓΙΑ ΤΟ LET ME IN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top