F ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN

    Τη στιγμή που η Sony πλήρωσε τον νέο Spiderman, Andrew Garfield με 500.000 δολάρια μόνο - ποσό λογικό καθώς ούτε όνομα είναι ούτε το sequel θα κάνει τόσο μεγάλα νούμερα αφού ο Sam Raimi έφυγε γι’αλλα – η Summit χρυσοπληρώνει τους 3 πρωταγωνιστές για το Twilight Saga: Breaking Dawn. 

    Σύμφωνα με το New York Magazine οι Stewart, Pattinson και Lautner θα πάρουν 25 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τα δυο τελευταία φιλμ του franchise, χωρίς να υπολογίζεται ένα 7,5% επί των εισπράξεων! 

    Δηλαδή γύρω στα 41 εκατομμύρια σύνολο, τα τριπλάσια από αυτά που πήραν ο Pattinson και η Stewart για το New Moon! 

    Αφού τα φέρνουν πίσω, ας τα πάρουν (πάντα ήμουν αυτής της άποψης), γιατί δε πιστεύω να έχει κανείς αμφιβολία ότι η επιτυχία της σειράς οφείλεται στους τρεις τους; 

    Το 1ο Twilight έδωσε στη Summit 190 εκ. δολάρια μόνο στις ΗΠΑ, το New Moon έκανε 100 παραπάνω (290 μόνο στις ΗΠΑ πάντα), ενώ το Eclipse έχει ήδη μαζέψει 175 στη πρώτη εβδομάδα προβολής του, έτσι η εταιρεία δεν έχει να ανησυχεί για κάτι. 

    Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πόσο τυχερά ήταν αυτά τα παιδιά στα 20-κατι τους, αφού ούτε σπουδαίες υποκριτικές ικανότητες διαθέτουν, ούτε ιδιαίτερα ωραίοι είναι (τύποι σαν τον Pattinson υπάρχουν δεκάδες στη ψαραγορά της Νεας Υορκης ενώ η Kristen ...μη τρελαθούμε κιόλας!), ούτε φυσικά οι ταινίες ήταν κάτι συγκλονιστικό. 

    Απλά βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο ...casting.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top