F 5ΛΕΠΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INCEPTION + ΝΕΟ TRAILER - FilmBoy 5ΛΕΠΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INCEPTION + ΝΕΟ TRAILER - FilmBoy
  • Latest News

    5ΛΕΠΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INCEPTION + ΝΕΟ TRAILER

    Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει 10 τηλεοπτικά σποτ, 3 trailer και 2 γενικά video από το Inception του Chris Nolan, αλλά για κάποιο παράξενο λόγο δεν τα έχουμε βαρεθεί. 

    Στην αρχή της εβδομάδας κυκλοφόρησε άλλο ένα ιντερνετικο trailer που σκέφτηκα να μην το δημοσιεύσω περιμένοντας κάτι διαφορετικό, αφού ειδικά για αυτή τη ταινία, όσα λιγότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο. 

    Αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ένα 6λεπτο σχεδόν video από τα γυρίσματα με τον Leo DiCaprio, την Marion Cotillard και τον Joseph Gordon-Levitt αλλά και κάποια τεχνικά σκηνικά όπως το δωμάτιο που γυρίζει, τα γυρίσματα στα χιόνια και πολλά άλλα. 

    Σε όλα αυτά τα πλάνα φαίνεται η αρχηγική φιγούρα του Chris Nolan να μιλάει, να συμβουλεύει και να ζητάει πράγματα καθώς και το πόσο περίπλοκο τελικά είναι το γύρισμα μιας τέτοιας ταινίας. 

    Σημειώστε ότι το video είναι ζωντανό casting και καθόλου ψηφιακά εφέ, κάτι που το κάνει πιο αληθινό. 

    Δείτε στη συνέχεια το 6λεπτο video από τα γυρίσματα του Inception, και αν ενδιαφέρεστε ακόμα, παρακάτω θα βρείτε και το trailer που σας έκρυψα από τη Τρίτη.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 5ΛΕΠΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INCEPTION + ΝΕΟ TRAILER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top