F IN MY SLEEP - FilmBoy IN MY SLEEP - FilmBoy
  • Latest News

    IN MY SLEEP

    Άλλη μια ταινία που αποκλείεται να έχετε πάρει είδηση είναι το In My Sleep του Allen Wolf, το οποίο έκανε τη βόλτα του σε μικρά φεστιβάλ αλλά και στην αγορά των Κανών πέρυσι, και κατάφερε να βρει διανομή έστω και μικρή, από τη Variance Films. 

    Και πρέπει να πούμε και μια κουβέντα για τον σκηνοθετη/σεναριογραφο/παραγωγο της ταινίας, Allen Wolf, ο οποίος έφτιαξε μέχρι και εταιρεία παιχνιδιών για να χρηματοδοτήσει ο ίδιος το φιλμ του. 

    Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο σέξι θρίλερ με πολύ καλό trailer, πάρα πολύ καλό poster, σενάριο που ήταν φιναλίστ σε διαγωνισμούς σεναρίων στο Φοίνιξ και το L.A., κριτικές και σχόλια πολύ ενθαρρυντικά για το δημιουργό και το cast ...αλλά κακές βαθμολογίες! 

    Ένας ωραίος τύπος (Philip Whinchester) με αστραφτερό αμάξι, χαμόγελο νικητή και διαφορετική γκόμενα κάθε βράδυ, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. 

    Όταν κοιμάται υπνοβατεί και δε γνωρίζει τι κάνει. 

    Όταν ξυπνάει ένα πρωί βουτηγμένος στα αίματα, χωρίς να ξέρει ποιανού είναι ή τι συνέβη, τα προβλήματα αρχίζουν και ...



    ...το In My Sleep γίνεται ένα γρήγορο Χιτσκοκικου στυλ θρίλερ με σπιρτάδα και suspense σε όλη τη διάρκεια του. 

    Μεγάλο μερίδιο έχει ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι συμπαθο-φατσα, κάτι που φαίνεται και από το trailer, και διαβάζω ότι παίζει μια χαρά και αυτός και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, όπως η Lacey Chabert (Ghosts of Girlfriend Past) που κερδίζει τις εντυπώσεις ως η αξιολάτρευτη γειτόνισσα του ήρωα, ο Tim Draxl ως ο καλύτερος του φίλος και σύζυγος μιας από τις δολοφονημένες, και η Abigail Spencer ως η αδερφή που επιταχύνει τις έρευνες εις βάρος του. 

    Νομίζω ότι στους 20αρηδες και τους θαυμαστές του σινεμά μυστήριου και αγωνίας θα αρέσει αρκετά, αν και εγώ ψήθηκα από το προσεγμένο trailer. 

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Απριλίου και προβλήθηκε για 4 εβδομάδες σε 2 αίθουσες μόνο. 

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για ένα τέτοιο αμερικάνικο θρίλερ με άγνωστα ονόματα (...αν ήταν Ευρωπαϊκό θα μας το έδειχναν ευχαρίστως) αλλά ευτυχώς στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: IN MY SLEEP Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top