F Ο MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - FilmBoy Ο MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

    Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά...
    Θυμάστε φαντάζομαι το Grindhouse των Quentin Tarrantino και Robert Rodriguez, που αποτελούνταν ουσιαστικά από δυο ταινίες, το Death Proof και το Planet Terror. 


    Αν ναι, σίγουρα θα θυμάστε ότι και οι δυο ξεκινούσαν με υποτιθέμενα trailer νέων ταινιών (αμυδρά θυμάμαι τον Nicholas Cage ως έναν κινέζο και πολύ καλά τον τυπά Danny Trejo και τα μαχαίρια του). 

    Λοιπόν, αυτός ο τελευταίος λεγόταν Machete και ο Rodriguez τον έκανε στ’αληθεια ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία δικά του, και με εμφανίσεις όπως των Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal και Lindsay Lohan (για κάνα γυμνό φαντάζομαι).  

    Ο Danny Trejo (ολα τα λεφτα!) είναι ένας γαμηστερος Μεξικάνος που προσλαμβάνεται από κάποιους για να σκοτώσει έναν πολιτικό, μέχρι που καταλαβαίνει ότι τον έχουν παγιδεύσει. 

    Τη διανομή κέρδισε η Fox μετά από μεγάλο ανταγωνισμό, η οποία μόλις σήμερα ανακοίνωσε ως ημέρα προβολής της την 3η Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα σημαδιακή καθώς συμπίπτει με τη Labor Day, ιδανική ημέρα για να δουν οι Μεξικάνοι εργάτες τον πατριώτη τους να τσακίζει Αμερικανούς! 

    Και για να σας κάνω να θυμηθείτε, παρακάτω δείτε το trailer που έπαιζε το 2007 στις αίθουσες της Αμερικής πριν τη προβολή του Planet Terror





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top