F GHOSTBUSTERS 3 - FRIGHT NIGHT 2 : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ REMAKE; - FilmBoy GHOSTBUSTERS 3 - FRIGHT NIGHT 2 : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ REMAKE; - FilmBoy
  • Latest News

    GHOSTBUSTERS 3 - FRIGHT NIGHT 2 : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ REMAKE;


    Ή από τα θρίλερ λείπουν οι νέες ιδέες ή το Hollywood είναι ερωτευμένο με τη δεκαετία του 80. 

    Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δυο από τα classic εκείνης της εποχής είναι ήδη στη διαδικασία των συμφωνιών για να τα ξαναδούμε εμείς οι παλιοί και να πάρουν μια γεύση οι καινούργιοι. 

    Το Γενάρη ο σκηνοθέτης των δυο παλαιών Ghostbusters, Ivan Reitman επιβεβαίωσε ότι ανέλαβε και το τρίτο αλλά χθες η Columbia άφησε να διαρρεύσει ότι ψάχνει κάποιον νεότερο του 63χρονου πια δημιουργού. 

    Το σενάριο έχει ήδη γραφτεί από τους Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky (The Office), και φήμες λένε ότι πρόκειται για reboot ουσιαστικά, με νεαρούς πρωταγωνιστές. 

    Όπως γινόταν τότε στα blockbuster, υπάρχει συμβόλαιο ...




    ...που λέει ότι αν δε δώσουν τη συγκατάθεση τους ο Ivan Reitman και οι 3 πρωταγωνιστές (Bill Murray, Dan Aykroyd και Harold Ramis) νέα ταινία δεν γίνεται. 

    Όλοι φαίνεται να είναι θετικοί εκτός από τον Bill Murray ο οποίος χαρακτήρισε ως ανόητη την όλη ιδέα - και στο Hollywood δε συνηθίζονται οι κολοτουμπες – αλλά δεν φάνηκε και πρόθυμος να μπλοκάρει το όλο project. 

    Ένα μπερδεματακι υπάρχει και στις ημερομηνίες, αφού ο Reitman ήδη ανέλαβε να σκηνοθετήσει το Friends With Benefits της Paramount, με τον Ashton Kutcher και τη Natalie Portman. 

    Όλα αυτά κάνουν τη Sony να το ξανασκέφτεται αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν επώδυνο για εκείνη, καθώς η εταιρεία δεν έχει άλλο franchise για το 2011. 

    Όσο για το Fright Night (από τις πρώτες ταινίες που αγάπησα) είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε γιατί το επαναφέρουν. 

    Πρόκειται για μια horror-comedy όπου ένας έφηβος καψουρευεται τη γειτόνισσα του, που τυχαίνει να είναι βρικόλακας. 

    Π.Τ. (Προ Twilight) εποχής, αυτό θα ήταν ανόητο, τώρα όμως καθόλου. 

    Το σενάριο έχει ήδη γραφτεί από τον Marti Noxon και τώρα η Dreamworks ψάχνει σκηνοθέτη, με το όνομα του Craig Gillespie να ακούγεται έντονα. 

    Εσείς τι λέτε;Έχουν τύχη να είναι καλά, ή απλά εν έτη 2010 τέτοια θέματα μόνο ξεπερασμένα είναι;  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GHOSTBUSTERS 3 - FRIGHT NIGHT 2 : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ REMAKE; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top