F THE TOOTH FAIRY - FilmBoy THE TOOTH FAIRY - FilmBoy
  • Latest News

    THE TOOTH FAIRY

    Κάνοντας την καθιερωμένη μου έρευνα, όπως για κάθε ταινία που πρόκειται να παρουσιάσω, έπεσα επάνω στο The Tooth Fairy, ένα horror movie του 2006 με ανατριχιαστικό ποστερ, από τους παραγωγούς του 21 Jump Street! 

    Μη σας πω ότι ήμουν έτοιμος να κάνω preview για εκείνο, παρά για την ομότιτλη σαχλαμπούχλα του Michael Lembeck και των 6(!) σεναριογράφων. 

    Για να σοβαρευτώ, να σας πω ότι πρόσφατα διάβασα ότι σε ένα σχολείο στις νότιες Πολιτείες της Αμερικής, σε κάποιο μικρό χωριό του Tennesee, μια δασκάλα έβαλε τιμωρία σε έναν άτακτο μαθητή να γράψει την ίδια φράση 100 φορές στο πίνακα. 

    Η τιμωρία αυτή και σε συνάρτηση του τι έπρεπε να γράψει ο μικρός, θεωρήθηκε ακραία πράξη σωφρονισμού, προπαγάνδα από τις χειρότερες του είδους που ...’δίνει στα μικρά μυαλά των παιδιών μας τα χειρότερα πρότυπα’. 

    Η δασκάλα αυτή τη στιγμή είναι σε διακοπές επ’αοριστου στη παγωμένη Ανταρκτική.
    Τι έβαλε στο μικρό να γράψει στο πίνακα; 


    Dwayne Johnson is an actor! 

    Πραγματικά, δεν έχω κάτι σοβαρό να γράψω για το Tooth Fairy (Νεράιδα των Δοντιών;). 

    Άντε, να πω ότι συμμετέχει η μεγάλη Julie AndrewsMary Poppins του 1964) ως ...αρχι-νεράιδα, η δικιά μου Ashley Judd, που θα σκεφτώ σοβαρά αν θα τη συγχωρήσω ποτέ, και...αυτά. 

    Για να το ελαφρύνουμε ξανά το κλίμα, πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson (χαχα) γνωστός ως The Rock, πρώην πετυχημένος ποδοσφαιριστής στο αμερικανικό NFL, επαγγελματίας του Wrestling αργότερα και πλέον ...επιτυχημένος ηθοποιός action movies (...ωχ, δε μπορώ άλλο!)       

    Εδώ υποδύεται έναν σκληρό και βρώμικο παίχτη του χόκεϊ που μεταμορφώνεται εν ήδη τιμωρίας σε νεραιδουλα με φτερά και δαντέλες. 

    Τι εννοείτε ‘Τι λένε οι κριτικές;’
    Τι νομίζετε; 


    Έκανε 14 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο 22-24 Ιανουαρίου στην Αμερική και άλλα 10 προχθές.
     

    Η Odeon θα το φέρει την Άνοιξη στις 8 Απριλιου στις ελληνικές αίθουσες, μετά από απαίτηση χιλιάδων οδοντιάτρων αλλά και κατασκευαστών αποκριάτικων στολών! 

    Δείτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE TOOTH FAIRY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top