F ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ KOSTASBLOG: THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG! - FilmBoy ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ KOSTASBLOG: THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG! - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ KOSTASBLOG: THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG!

    Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το KostasBlog, γι’αυτό θα μου επιτρέψετε να φλυαρήσω λιγάκι. 
     
    12 Φεβρουαρίου 2009 ξεκίνησα να γράφω για το Quarantine σε ένα ωραίο μεν εικαστικά template (βλ. φωτο κατω), εντελώς μη λειτουργικό όμως για κινηματογραφικό blog. 
     
    Το κείμενο ήταν λιτό, ελάχιστα ενημερωτικό και το trailer σε μέτρια ανάλυση. 
     
    Από τότε όμως έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος και η αλλαγή είναι εμφανής.
    Πριν σας κουράσω με αριθμούς, πρέπει να πω ότι όλο αυτό γίνεται με μεράκι, πάθος και ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, αλλά αυτοί ακριβώς οι αριθμοί είναι που σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις. 
     
    Η αποδοχή είναι φανταστική.
    Αν googl-αρετε τώρα το KostasBlog θα δείτε 14.100! αποτελέσματα, αφού τα ποστ φιλοξενούνται από πάρα πολλά blogs και sites.
     
    202 παρουσιάσεις ταινιών, πάνω από 300 trailers, περίπου 2.000 φωτογραφίες, 42 Country καλλιτέχνες με τα τραγούδια τους, και 11 sexy παρουσίες κατευθείαν από το Hollywood και τον paparazzi. 
     
    5.600 επισκέψεις το μήνα Γενάρη, και 9.500 page views. 
     
    Το 15% των επισκεπτών είναι εκτός Ελλάδος!
    Ειδικά ένας φίλος από το View Mountain, California τείνει να γίνει ο πιο πιστός αναγνώστης (μαζί με τον Τροφεα φυσικά) και μακάρι να έστελνε κανένα σχόλιο. 
     
    Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στη Seven Films, που συμμερίζεται την άποψη ότι οι bloggers που ασχολούνται με το σινεμά δεν έχουν λιγότερες δυνατότητες από τα επαγγελματικά sites. 
     
    Το Twilight: New Moon παραμένει με διαφορά το πιο δημοφιλή ποστ και το Final Destination ακολουθεί. 
     
    Στα προσεχή σχέδια τώρα, ήδη αναμένω τις τελικές συνεννοήσεις με μεγάλο αμερικανικό movie site για να δημοσιεύω συνεντεύξεις ανθρώπων του Hollywood (δε θα το έκανα χωρίς έγκριση). 
     
    Τέλος, ευχαριστώ όλους εσάς που συμμετέχετε στις συζητήσεις μας και ελπίζω τα επόμενα γενέθλια να μπορούμε να τα γιορτάσουμε με ένα πάρτι.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ KOSTASBLOG: THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top