F Trailer-Mania: Harry Potter, Sorcerer's Apprentice, Mandrill, The Vicious Kind - FilmBoy Trailer-Mania: Harry Potter, Sorcerer's Apprentice, Mandrill, The Vicious Kind - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer-Mania: Harry Potter, Sorcerer's Apprentice, Mandrill, The Vicious Kind

    Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα πειρατικό, θολό και από πλάγια θέση video μιας promo προβολής του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, μέχρι που το μπλόκαρε η Warner.
    Αμέσως όμως η ίδια έβγαλε στη κυκλοφορία ένα επίσημο teaser trailer της πρώτης από τις δυο τελευταίες ταινίες που θα βασιστούν στο τελευταίο βιβλίο που ως γνωστόν κόπηκε στα δυο.
    Νοέμβριος του ’10 και Ιούνιος του ’11 οι ημερομηνίες.





    Το πρωτο trailer του The Sorcerer’s Apprentice της Disney είναι εδώ και είναι ένα χάος!
    Δεν κατάλαβα τίποτα, εκτός από το ότι είναι το νέο μεροκάματο του Nickolas Cage, ότι έχει πλούσια εφέ, ότι έχει ως κακό τον Alfred Molina (μπας και πάνε οι πιτσιρικάδες να δούνε τον κακό του Spiderman να αλλάζει εχθρό) και τέλος, ότι θα δούμε πολλά πλάνα από το κτίριο της Chrysler στη Νέα Υόρκη!
    Πρεμιέρα: Ιούλιος 2010.





    Ένα ακατάλληλο trailer έσκασε μύτη στο cinematical τη Πέμπτη για το Youth in Revolt, τη νέα κωμωδία με τον Michael Cera (Year One), που αν όλα πάνε καλά (είχε πολλές καθυστερήσεις και αναβολές) θα το δούμε αρχές Γενάρη.
    Ο πιτσιρικάς είναι ωραίος!





    Αν σας πω να δείτε το trailer μιας Χιλιανής περιπέτειας με στοιχεία 007, Matrix και πρωταγωνιστή ένα Χιλιανό που μοιάζει με τον Clive Owen θα με πείτε τρελό.
    Αν όμως μάθετε ότι το Mandrill του Ernesto Diaz Espinoza με τον Marco Zaror στο 1ο ρόλο κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Fantastic Fest 2009 θα το ξανασκεφτειτε;
    Βοηθάει να πω ότι το trailer είναι γαμάτο;





    Το ανεξάρτητο The Vicious Kind του Neil LaBute κέρδισε δυο Independent Spirit awards και θετικά σχόλια για την ερμηνεία του Adam Scott.
    Πρόκειται μια ένα δραμο-κομεντί που προκαλεί ...τουλάχιστον περιέργεια.
    Κι αυτό γιατί ενώ το ύφος στο trailer μοιάζει με άοσμο δράμα επαρχίας (...τι είπα!), κάποιες χιουμοριστικές σκηνές σε αφήνουν με καλή διάθεση στο τέλος.
    Κρίνετε μόνοι σας.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer-Mania: Harry Potter, Sorcerer's Apprentice, Mandrill, The Vicious Kind Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top