F SUNDANCE: ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TWELVE ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER - FilmBoy SUNDANCE: ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TWELVE ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER - FilmBoy
  • Latest News

    SUNDANCE: ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TWELVE ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER

    Από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ κάθε χρόνο είναι το Sundance, όπου προβάλλονται δεκάδες ταινίες που μας απασχολούν τον υπόλοιπο χρόνο. 

    Η ημερομηνία έναρξης του πλησιάζει (Ιανουάριος) και έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν promos, φωτογραφίες και άλλο υλικό για τις μέχρι τώρα άγνωστες αλλά σημαντικές ταινίες. 

    Το KostasBlog θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει ο,τι νέο κυκλοφορεί, κάνοντας την αρχή με τις πρώτες φωτογραφίες από το Twelve του Joel Schumacher, που αυτή τη φορά κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει (8 MM, Phone Booth, Batman Forever).  

    Το Twelve είναι μια δραματική ταινία με έναν νεαρό έμπορο ναρκωτικών στην ανατολική Νέα Υόρκη, να παρακολουθεί τους φίλους του αλλά και τον ίδιο να καταστρέφουν τη ζωή τους.  

    Παίζουν νεαροί ανερχόμενοι ηθοποιοί, όπως Chase Crawford, Emma Roberts, Rory Colkin και Zoe Kravitz. 

    Θα’λεγα ότι φαίνεται σαν άλλο ένα Thirteen, αλλά από τη πρώτη εικόνα με τα ...αρκουδάκια, μάλλον το Lolita είναι πιο κοντά!  






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SUNDANCE: ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TWELVE ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top