F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29/10/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29/10/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29/10/2009

    Μετά από έναν μήνα με ξενύχτια, γκρίνιες, πολλά κιλά καφέδες και όλα τα αναθέματα που ξέρω, το ανανεωμένο KostasBlog έχει πλέον στη διάθεση σας πολλές φωτογραφίες από κάθε ταινία, όλα τα ποστερ που κυκλοφορούν και πολλά wallpapers, σε μια high-tech photo gallery που θα σας αφήσει ξερούς.
    Αναφέροντας μόνο ότι από την Κυριακή και κάθε Κυριακή θα υπάρχει και μια ...αντρική έκπληξη, ας περάσουμε στις ταινίες της εβδομάδας, για να μην κάνουμε κατάχρηση του χρόνου σας με εύσημα.




    Στο Seven του David Fincher υπάρχει μια σκηνή προς το τέλος, όπου οι δυο μπάτσοι έχουν πιάσει τον δολοφόνο και τον οδηγούν στη τοποθεσία της τελικής αποκάλυψης.
    Ο ένας (Morgan Freeman) τον ρωτάει γιατί σκότωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους.
    Ο τεραστιοτατος Kevin Spacey ως serial killer, όταν μιλάει για το δικηγόρο  απαντάει:
    ...ο δικηγόρος...ένας άνθρωπος που η δουλειά του είναι να λέει ψέματα...που πληρώνεται για να βρίσκει τρόπους να παραπλανεί το δικαστικό σύστημα για να αθωώνει δολοφόνους και  παιδεραστές... ένας άνθρωπος που βγάζει πολλά λεφτά αφήνοντας ελεύθερους έμπορους ναρκωτικών...γιατί αυτό είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του...!!

    Μη μου ζητάς να λυπηθώ γι’αυτους τους ανθρώπους.’ 
    Κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι εδώ, όπου ο Gerald Butler υποδύεται έναν νομοταγή πολίτη, οικογενειάρχη και με ήρεμη ζωή, όπου εντελώς αδικαιολόγητα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της γυναίκας του και του μικρού κοριτσιού του από διαρρήκτες, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
    Οι διαρρήκτες πιάνονται και στη δίκη ο συνήγορος τους (Jamie Fox) καταφέρνει να αθωώσει τον έναν από τους δυο, κάνοντας μια συμφωνία με τις αρχές.
    Μια σημαντική λεπτομέρεια: Ο νομοταγής πολίτης δεν είναι ένας απλός οικογενειάρχης, αλλά πρώην μυστικό όπλο της Αμερικανικής κατασκοπίας που χρησιμοποιούταν για να σκοτώσει ‘έξυπνα’ κάθε στόχο σε ολόκληρο το κόσμο!
    Όπως καταλαβαίνετε, εκδικείται και κυνηγάει οποιονδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση του...σε γενικές γραμμές ολόκληρη τη πόλη της Φιλαδέλφεια.
    Σε 19 αίθουσες.




    This Is It – Michael Jackson, του Kenny Ortega.
    Για τα εκατομμύρια των φανς που αγόρασαν εισιτήρια για τη σειρά συναυλιών της μεγάλης επιστροφής του Michael Jackson, τον περασμένο Ιούνιο και λίγο πριν πεθάνει, το This Is It δεν είναι το ίδιο.
    Είναι όμως ο,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν οι διαφημιστές και παραγωγοί για να σώσουν κάποια από τα χρήματα τους και να δώσουν στους τεθλιμμένους οπαδούς μια ιδέα από το τι θα έβλεπαν.  
    Η Sony και η οικογένεια Jackson έκαναν το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

    Σπάνια πλάνα από τις πρόβες και πίσω από τις κάμερες περιστατικά όλα σε High Definition εικόνα, προσεγμένος ψηφιακός ήχος και ενότητες με 3D εφε που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στη συναυλία.
    Για τους φανς και όχι μόνο.
    Σε 39 αίθουσες.

    Παίζονται ακόμα:
    Η Λευκή Κορδέλα (The White Ribbon) του Μικαελ Χανεκε.
    Αυστριακό ασπρόμαυρο δράμα που μιλάει για παράξενα γεγονότα σε ένα Γερμανικό χωριό του 1913.
    Σε 3 αίθουσες.

    Στο Βάθος Κήπος, του Κλεανθη Δανοπουλου με τους: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Ηλέκτρα Τσακαλία, Τζένη Ρουσέα, Δημήτρη Πουλικάκο.
    Ελληνική κωμωδία με ένα πτώμα στο κήπο με τους φοίνικες...                                             
    Σε 17 αίθουσες.

    Ο Μπαρι και οι Ντισκο-Σκωληκες (Disco Ormene), δανέζικα κινούμενα σχέδια.
    Σε 11 αίθουσες.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29/10/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top