F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/8/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/8/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/8/2009


    Η ημέρα που το KostasBlog ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις (18.100 page views) μέσα σε 6μιση μήνες, και που η 6η συνέχεια του μικρού μάγου Χαρι Ποτερ κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα είναι μια μέρα που θα θυμόμαστε πολλοί (...για διαφορετικό λόγο, όπως καταλαβαίνετε).
    Εντάξει, η πρεμιέρα έγινε προχθές, αλλά μη μου στερείτε το εορταστικό του πράγματος! 

    Όσοι παρακολουθείτε τα μαθητικά χρόνια του εκκολαπτόμενου μάγου Χαρρυ Ποττερ καιρός να τον δείτε να παίρνει και κανένα απολυτήριο, σιγά σιγά.
    Διανύοντας τον 6ο χρόνο φοίτησης στη Σχολή με τις σκούπες που πετάνε, ο Χαρι περνάει στην εφηβεία, με ο,τι αυτό συνεπάγεται: Ραντεβουδάκια, ορμόνες, γκόμενες αλλά και το καθήκον, καθήκον.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πάλι ο David Yates όπως και στο προηγούμενο, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο από τη Warner είναι η αλήθεια.
    Στο σενάριο επέστρεψε ο Steve Kloves μετά Βαΐων και κλάδων, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για όλα τα προηγούμενα εκτός του 5ου.    
    Όσον αφορά το cast , αυτό είναι σχεδόν ίδιο κι απαράλλαχτο.
    Φυσικά, στον ρόλο του Χαρι Ποτερ ο Daniel Radcliffe, του οποίου την ενηλικίωση παρακολούθησε όλη η υφήλιος μέσα από τις ταινίες αφού που τώρα έκλεισε ήδη τα 20.  
    Στο ρόλο του καθηγητή Ντουμπλεντορ ο Michael Gambon, η Emma Watson ως Ερμιόνη, η Helena Bonham Karter ως η αιμοδιψής Μπελατριξ, και πολλοί άλλοι.

    Το απόλυτο blockbuster του καλοκαιριού επιτέλους ήρθε και αυτό που μένει πλέον είναι να καταφέρει να κάνει τους φαν να ξεχάσουν τη ταλαιπωρία του προηγούμενου χρόνου (περίμεναν την ημερομηνία εξόδου της ταινίας και αντί γι’αυτό είδαν ένα teaser και άκουσαν τη Warner Bros. να το μεταθέτει για 8 μήνες μετά!).
    Παίζεται σε ...όποιους δρόμους δείτε ουρές!

    Σε 2 μόνο αίθουσες προβάλλεται και το 5 Λεπτά Πριν Το Παράδεισο (Five Minutes To Heaven) του Ολιβερ Χιρσμπιγκελ, ένα πολιτικό δράμα με τον Λιαμ Νισον και Τζειμς Νεσμπιτ, όπου δυο άντρες συναντώνται μετά από 30 χρόνια όταν ο ένας είχε σκοτώσει μπροστά στα μάτια του άλλου τον αδερφό του, στην Ιρλανδία του 70.

    Καλό Σινεμά και ...να τα χιλιάσω!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27/8/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top