F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 21/5/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 21/5/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 21/5/2009

    Σε μια ημέρα που το KostasBlog γιορτάζει, (και μαζί του η μισή Ελλάδα), στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνουν πρεμιέρα 4 νέες ταινίες (αλλά και 3 επαναπροβολες), από τις οποίες σας προτείνουμε τις 2. 

    Διχασμένη (The Broken) λέγεται το ατμοσφαιρικό θρίλερ του υποψήφιου για Όσκαρ το 2006 για το Cashback, Sean Ellis, το οποίο προβλήθηκε στο Afterdark Horrorfest 3 τον Γενάρη. Κοντινά και πολύ αργά πλάνα από παράξενες γωνίες, καθρέφτες που σπάνε και μια σύγκρουση σε super slow motion δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολύ scary με φόντο ένα σκοτεινό και μυστήριο Λονδίνο. Παίζουν η Lena Headey και ο Richard Jenkins. Αρκετά καλό, θα σας αρέσει.

    Νύχτα Στο Μουσείο 2 (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) είναι το sequel της κωμωδίας του 2006 που έσπασε ταμεία, με τον Ben Stiller να κλείνεται στο Μουσείο (ως νυχτοφύλακας τότε, ως επιχειρηματίας τώρα) και να βλέπει  τα εκθέματα να ζωντανεύουν. Κι αν τότε ήταν λίγο περισσότερο παιδικό από ότι έπρεπε, τώρα είναι αρκετά ώριμο και για όλες τις ηλικίες.  

    Ακόμα προβάλλονται.

    Έρωτας με το Ζόρι (Scusa ma ti Chiamo Amore) , μια Ιταλική κομεντί του Φεντερίκο Μοτσα όπου αναβιώνει ο μύθος της Λολίτας (θα’θελε..), με έναν 40αρη να ερωτοτροπεί με μια 17χρονη! Σε 3 αίθουσες.

    Ιστορίες από το Τέλος Του Κόσμου (Southland Tales), αμερικάνικη περιπέτεια-σινεφιλ διάρκειας 145 λεπτών !!! όπου ένας ηθοποιός, μια πορνοσταρ και ένας μπάτσος βρίσκονται μπλεγμένοι σε τρομοκρατική ενέργεια. Σε 1 μόνο αίθουσα. 

    Απόψε μην πάτε σινεμά. Γιορτάζουμε!
    Από αύριο όμως, ...Καλό Σινεμά! 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 21/5/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top