F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 23/4/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 23/4/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 23/4/2009

    Παρά το ότι 8 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σήμερα, η πρόταση του KostasBlog αφορά μόνο μια, αποχαιρετώντας έναν Απρίλιο σχετικά φτωχό σε ποιότητα.

    Το Παράνομες Πράξεις (Crossing Over) του Wayne Kramer με τον Harrison Ford, την Ashley Judd και τον Ray Liotta, με μπόλικο παρασκήνιο, καθυστερήσεις και κοψίματα στο μοντάζ, φιλοδοξεί να πάρει λίγο από την αποδοχή του Crash. Περισσότερα θα διαβάσετε στο link επάνω.

    Στα άλλα, έχουμε και λέμε.
    Crank: High Voltage με τον Jason Statham στο ρόλο ενός τύπου που του έκλεψαν την καρδιά και την αντικατέστησαν με μια ...επαναφορτιζομενη! Όχι, δεν είναι καρτούν!

    Υπ’Αριθμον 1 Δημόσιος Κίνδυνος, Μέρος 1ο (L’Instinct De Mort), με τον σταρ Vincent Cassel στο ρόλο του διαβόητου γάλλου γκάνγκστερ Mesrine, σε μια γαλλική περιπέτεια που πήρε 3 βραβεία Cesar και ήταν υποψήφιο για αλλά 7!

    Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης (Synecdoche, New York) του Charlie Kaufman, ένα βαρύ κι ασήκωτο υπαρξιακό δράμα με τον Philip Seymour Hoffman, αλλά με κακές κριτικές. 

    Μη Με Ξεχνάς (El Pasado) φωνάζει η ίδια η ταινία καθώς από το 2007 που προβλήθηκε, τώρα βρήκε το δρόμο για 4 αίθουσες από την Seven Films.  Αργεντινο-Βραζιλιάνικο δράμα

    Κάτω Από Το Μακιγιάζ σου, είναι η ελληνική ταινία της εβδομάδας, του Βαγγέλη Σειτανιδη, όπου μια αισθητικός σκοτώνει σε ατύχημα με το αμάξι της ένα παιδί, και τη κυνηγάνε τύψεις. (Άντε, να δούμε πότε θα σταματήσουν να οδηγούν!)Σε 4 αίθουσες και μόνο στα Village.

    Η Επανάσταση των Γαρύφαλλων (Capitaes De Abril) είναι Πορτογαλικό πολιτικό ιστορικό του 2000,σε 2 αίθουσες, και Για τα Μάτια της Τουλπαν (Tulpan) από το Καζακστάν, σε 1 αίθουσα. (Προλάβετε)  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 23/4/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top