F ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ OSCAR - FilmBoy ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ OSCAR - FilmBoy
  • Latest News

    ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ OSCAR



     


















    Καμία έκπληξη στα Oscars . Ο Βρετανός Danny Boyle και η ταινία του ‘Slumdog Millionaire συνέχισε να κερδίζει σε οποιαδήποτε απονομή κι αν συμμετέχει, αφού μαζί με τα 8 Oscars σε διάφορες κατηγορίες , απαριθμεί 70 βραβεία ! Το εκπληκτικό είναι ότι η ταινία παραλίγο να βγει κατευθείαν στο DVD , αφού προβλήθηκε σε ελάχιστες αίθουσες στην Αμερική, κι αυτό μετά το περασμα του απο μικρά φεστιβάλ , τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2008. Τώρα ως νικητής πλέον, ξαναπροβαλλεται σε όλη την Αμερική και φυσικά σε όλο το κόσμο. Καλύτερη Ταινία , Σκηνοθεσία , Διασκευασμένου Σεναρίου , Φωτογραφίας , Ήχου , Soundtrack , Καλύτερου Τραγουδιού και Μοντάζ είναι τα βραβεία που κέρδισε. Τι άφησε? Τους ρόλους. 

    Μαλλον δικαια ο Sean Penn για το Milk (το να παιζεις gay ειναι μαλλον εγγυηση)το πρωτο ανδρικο και σιγουρα δικαια η Kate Winslett για το The Reader (αν και μου άρεσε καλύτερα στο Revolutionary Road) το Πρώτο Γυναικείο. Ο αδικοχαμένος Heath Ledger για το Dark Knight και η υπερεκτιμημενη Penelope Cruz για το ΓουντιΑλλενικο Vicky Christina Barcelona στους δεύτερους ρόλους.

    Ευτυχώς ο Button πήρε μόνο Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης , Μακιγιάζ και Ειδικών Εφε και Τα κοστούμια πήγαν (που αλλού?) στη Δούκισσα (The Duchess). Τιμητικό Βραβείο πήρε ο αξεπέραστος Jerry Lewis.

    Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Hugh Jackman και από ότι έμαθα χόρεψε και τραγούδησε , όχι με μεγάλη επιτυχία.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ OSCAR Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top