F Φύλακας Αγγέλων - Machine Gun Preacher - FilmBoy Φύλακας Αγγέλων - Machine Gun Preacher - FilmBoy
  • Latest News

    Φύλακας Αγγέλων - Machine Gun Preacher

    Με τη πρώτη ματιά, το Machine Gun Preacher φαίνεται σαν άλλο ένα shoot 'em up action φιλμ βασισμένο σε βιντεοπαιχνίδι ή κάποιο σκοτεινό κόμικ, με το poster και τον Gerard Butler στον πρωταγωνιστικό ρόλο να βοηθάνε προς αυτή τη κατεύθυνση.

    Ειδικά σε όσους από εμάς δεν ξέραμε την αληθινή ιστορία του Sam Childers ή των πολυάριθμων μη-κερδοσκοπικών οργανώσεων του.

    Αντίθετα, είναι μια συγκινητική ιστορία μέσα από το βιβλίο του ίδιου 'Another Man's War', αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πολυβόλα του poster θα μείνουν αχρησιμοποίητα.

    Στο Machine Gun Preacher του Marc Foster (του αδιάφορου Quantum of Solace και του αλλόκοτου Stranger Than Fiction), o Sam Childers (Butler, The Bounty Hunter) είναι ένας απερίσκεπτος τοξικομανής και γεμάτος μίσος πρώην κατάδικος ο οποίος, μετά την αποφυλάκιση του ...



    ...συνεχίζει να τραβάει τον ίδιο καταστροφικό δρόμο.

    Η γυναίκα του (Michelle Monaghan, Source Code), πρώην striper, του αποκαλύπτει ότι βρήκε τον Χριστό στη ζωή της και σταμάτησε τη δουλειά της.

    Βρισκόμενος στη Βόρεια Αφρική για να δουλέψει στις κατασκευές χτίζωντας μια χριστιανική εκκλησία, ο Sam θα γνωρίσει τη φρίκη του εμφυλίου πολέμου στο Σουδάν, μεγάλο μέρος της οποίας αποτελούν οι απαγωγές και οι δολοφονίες παιδιών. 


    Με την επιστροφή του σπίτι και βαθιά σημαδεμένος από αυτά που είδε, καταλαβαίνει ότι βρήκε το σκοπό της ζωής του: τη διάσωση και την προστασία παιδιών σε εμπόλεμες χώρες.

    Αυτός ο δρόμος θα αμφισβητήσει την πίστη του και θα απειλήσει τη σταθερότητα της οικογένειας του.

    Θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη φρίκη του πολέμου του Σουδάν: απόπειρες δολοφονίας, αδίστακτους μισθοφόρους και στρατιώτες-παιδιά.

    Παίζουν ακόμη ο Michael Shannon (Jonah Hex), η Madeline Caroll (Mr. Popper's Penguins), η Kathy Baker και άλλοι.

    Το Machine Gun Preacher δεν έχει καλές κριτικές και προβλήθηκε μόνο σε λίγες αίθουσες στην Αμερική στις 23 Σεπτεμβρίου, κάνοντας πριν το πέρασμα του από το φεστιβάλ του Toronto αλλά και τις Νύχτες Πρεμιέρας.

    Στην Ελλάδα θα προβάλλεται από σήμερα 3 Νοεμβρίου. 



    Machine Gun Preacher trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φύλακας Αγγέλων - Machine Gun Preacher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top