F Abduction - FilmBoy Abduction - FilmBoy
  • Latest News

    Abduction

    Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι action fans δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του Abduction είναι ο σκηνοθέτης του.

    Κανένας δεν συγχώρεσε τον John Singleton για το χειρότερο - για πολλούς - φιλμ της σειράς Fast and Furious, το 2 Fast 2 Furious το 2003.

    Και εάν μέχρι πέρυσι υπήρχε η δικαιολογία του sequel ('...όλα τα sequel είναι καταδικασμένα, δεν φταίει ο σκηνοθέτης') , το Fast Five του Justin Lin απέδειξε ότι οι καλοί σκηνοθέτες μπορούν να κάνουν καλές ταινίες ...στο είδος τους ο καθένας φυσικά.

    Ο δεύτερος λόγος είναι ο πρωταγωνιστής.

    Sorry κορίτσια, αλλά ο Taylor Lautner είναι πολύ μικρός για να περάσει στη συνείδηση μου ως action hero - ειδικά με αυτό το χαμένο βλέμμα του '...δεν καταλαβαίνω τίποτα, που είναι το play station;' σε όποια ταινία κι αν παίζει.

    Ένας συμμαθητής του Nathan (Taylor Lautner, The Twilight Saga: Eclipse) βρίσκει στο internet μια φωτογραφία του, στην ιστοσελίδα αγνοούμενων ανθρώπων.

    Από εκείνη τη στιγμή ...



    ...όλα αλλάζουν στη ζωή του πιτσιρικά, μια ζωή που θεωρούσε ότι ήταν δική του αλλά ...

    Οι γονείς του προφανώς δεν είναι οι πραγματικοί του γονείς αλλά εργάζονταν σε μια μυστική υπηρεσία.

    Η μητέρα του (Maria Bello, Beautifull Boy) δείχνει σημαντικές ικανότητες στο kick boxing αφού ρίχνει ένα βρωμόξυλο όταν η αστυνομία εμφανίζεται στο σπίτι της για να ρωτήσει για τον 'γιο' της.

    Από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ο νεαρός αρχίζει το τρέξιμο προσπαθόντας να βρει ποιος πραγματικά είναι, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να ξεφύγει από τον Frank Button (Alfred Molina, The Tempest), έναν μάλλον κυβερνητικό τύπο που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.


    Κάπου εκεί εμφανίζεται η Dr. Bennett (Sigourney Weaver, Paul) ισχυριζόμενη ότι ήταν φίλη του πραγματικού του πατέρα.

    Κάποιο είδος γενετικής μηχανικής από μωρό ίσως; (ο Burton τον αποκαλεί 'περιουσιακό του στοιχείο').

    Αν είναι έτσι, μου φέρνει στο μυαλό το μέτριο Hanna του Joe Wright.

    Στο Abduction όμως έχουμε κοτζάμ 'Taylor' οπότε δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και το απαραίτητο ρομάντζο (Lily Collins, Priest).

    Ο Singleton υπόσχεται αφηνιασμένους ρυθμούς και γρήγορη δράση σε ένα κλασικό girly-action money-making movie με σκοπό τα εισητήρια των θαυμαστριών.

    Γιατί όχι;
    Άλλωστε, στην Αμερική τα λεφτά έρχονται από τις μικρές ηλικίες.

    Το Abduction θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και την Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου.


    Abduction trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Abduction Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top