F Ο Άγγελος του Πάθους - Passion Play - FilmBoy Ο Άγγελος του Πάθους - Passion Play - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Άγγελος του Πάθους - Passion Play

    Οι παρουσιάσεις (preview) των ταινιών στο FilmBoy γίνονται με βάση την ημερομηνία προβολής τους στην Αμερική, μετά από μια μικρή διαλογή φυσικά από την αφεντιά μου.

    Και έφτασε η μέρα που θα πρέπει εγώ να προσπαθήσω να σας παρουσιάσω το Passion Play και να βρω λόγους για τους οποίους θα θέλατε να το δείτε!


    Μια ταινία που καταγιουχαρίστηκε από τους κριτικούς και που έκανε τριψήφιο (!) αριθμό εισπράξεων στις 2 αίθουσες που προβλήθηκε στις 6 Μαίου και που άντεξε 7 μόλις ημέρες πριν αποσυρθεί.

    Μ'αρεσουν οι αδύνατες αποστολές όμως (αν και αυτή είναι αποστολή αυτοκτονίας).

    Λοιπόν, το Passion Play είναι γραμμένο από τον Mitch Glazer, τον άνθρωπο που έγραψε το σενάριο σε μια από τις καλύτερες μεταφορές του βιβλίου 'Great Expectations' στη μεγάλη οθόνη, αυτή του Alfonso Cuaron το 1998.

    (Αλλά είναι επίσης σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Glazer, κάτι που δεν έχει τολμήσει ξανά μέχρι τώρα.)
    ...Συνεχίζω.


    Στο Passion Play παίζει η Megan Fox (Jonah Hex).
    Αν και δε θα χρειαζόταν κάτι άλλο για να σας πείσω, σας λέω ότι υποδύεται έναν 'άγγελο' – μια όμορφη γυναίκα με φτερά που δουλεύει σε τσίρκο και δε μιλάει παρά ελάχιστα (κι άλλο θετικό).

    (Ναι, αλλά το αντικείμενο του πόθου της είναι ο Mickey Rourke (The Expendables) στο ρόλο ενός τοξικομανή τρομπετίστα (!) και το μόνο φιλμ στο οποίο θα ταιριαζαν οι δύο τους θα ήταν ένα κακόγουστο remake του Beauty and the Beast, στο οποίο ο Rourke δε θα χρειαζόταν καμία μεταμφίεση.) 


    ...
    Το μεγαλύτερο επιχείρημα μου είναι η παρουσία του Bill Murray (Get Low) στο ρόλο του μαφιόζου-ιδιοκτήτη του τσίρκου, ενός από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του ...να δω τί θα πείς τώρα.

    (Μετά τις αντιρρήσεις και το βέτο του για το Ghostbusters 3, ορκίστηκα να μη δω ξανά ταινία του, μεχρι να βγει ...το Ghostbusters 3 ή το Zombieland 2).

    Παραιτούμαι.
    Ούτε εγώ δε μπορώ να 'σπρώξω' αυτό το φιλμ, για το οποίο δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε καν ένα υποφερτό trailer για να ξεγελάσουν εστω κάποιους ανυποψίαστους θεατές.

    Το Passion Play φέρεται να στοίχισε $17 εκατομμύρια (!) και με 2 χιλιάδες εισπράξεις συνολικά στις αίθουσες, δε πρόκειται να βγάλει τα λεφτά του ακόμα κι αν βάλουν το DVD σαν υποχρεωτικό μάθημα στις σχολές καλών τεχνών.



    Passion Play trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Άγγελος του Πάθους - Passion Play Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top