F ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ - NIGHTMARE ON ELM STR. - FilmBoy ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ - NIGHTMARE ON ELM STR. - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ - NIGHTMARE ON ELM STR.

    Πιθανότατα ο πιο δημοφιλής κακός του παγκόσμιου σινεμά, ο Freedy Kruegger ετοιμάζεται να στοιχειώσει τα όνειρα μας εν έτη 2010, σε μια εποχή που δεν είμαι καν σίγουρος αν ο κόσμος ονειρεύεται. 

    26 Ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη ταινία που έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς στα horror movies, ένα classic που άργησε λίγο να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει κι αυτό remake μετά τα Friday the 13th και Halloween. 

    Στο αν είναι remake ή όχι, απαντούν οι ίδιοι οι παραγωγοί της ταινίας που προσπαθούν να διώξουν αυτή τη ταμπέλα μιλώντας για ‘re-imagining της ιστορίας, κρατώντας μεν τη κεντρική ιδέα της ιστορίας αλλά με διαφορετικούς χαρακτήρες, διάφορες στο ποιος πεθαίνει και ποιος όχι και γενικά άλλη πλοκή. 

    Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές ήταν έτοιμοι να κάνουν ένα prequel της πρώτης ταινίας του 1984, μετά σκέφτηκαν ένα sequel του Freddy vs. Jason του 2003, αλλά (ευτυχώς) αποφάσισαν να κάνουν τη ταινία από την αρχή (reboot), σαν να μην υπήρχε. 

    Τον Robert Englund δε θα τον ξέρετε αλλά είναι ο ηθοποιός που έπαιξε τον Freddy σε ΟΛΕΣ τις ταινίες μέχρι τώρα, ακόμα και κάποιες TV σειρές, αλλά από φέτος ...




    ...το σερί διακόπτεται, καθώς στο ρόλο του ...λεπιδοχερη είναι ο Jackie Earle Haley (με ένα ρόλο και στο Shutter Island). 

    Στο ρόλο της ...ημι-θρυλικής Νάνσυ Τομσον, η Rooney Mara (Youth in Revolt) που βάζει υποψηφιότητα για τα βραβεία Scream Queen Action 2010 (μη γελάτε, υπάρχουν), κι ακόμα ο Kyle Gallner (ο πιτσιρίκος στο Haunting in Connecticut αλλά και στο Jennifer’s Body) και η Katie Cassidy (η φιλενάδα που το πάει το γράμμα στο Taken). 

    Ο σκηνοθέτης Samuel Bayer έχει εκατοντάδες video clip και διαφημίσεις στο βιογραφικό του και μάλλον δε χρωστάει χάρες σε κανέναν, αφού μόλις διάβασα ότι ενώ οι παραγωγοί έμειναν ευχαριστημένοι και άφησαν να διαρρεύσει πιθανή πρόταση για sequel, εκείνος βιάστηκε να τους στείλει, αποκλείοντας το. 

    Όχι η συνηθισμένη αντίδραση κάποιου που παρακαλάει να κάνει τη πρώτη του ταινία, δε νομίζετε; 

    Όπως είδατε στο trailer που βγήκε τη περασμένη εβδομάδα, ελάχιστα έχουν αλλάξει στην εμφάνιση του Freddy και αυτό που ακούγεται είναι ότι το σενάριο των Wesley Strick και Eric Heisserer σε κάνει να θεωρείς ήρωα κάποιον που χάνεται στο μισάωρο, για να αναλάβει μετά η Νανσυ (περίπου όπως στο πρώτο). 

    Επίσης, λέγεται ότι υπάρχει μια αναφορά στο Camp Crystal Lake – το τσιφλίκι του Jason στο Friday the 13th – και που μαζί με το Springwood του Freddy μπορούν εύκολα να προστεθούν στους 7 Χειρότερους Προορισμούς για Διακοπές, που διαβάσατε στο προηγούμενο ποστ! 

    Πρεμιέρα στην Αμερική θα κάνει στις 30 Απριλίου (από 16 που η Warner είχε ανακοινώσει αρχικά) και αμέσως μόλις μάθω για την Ελλάδα θα επανέλθω. ενω στην Ελλαδα θα το δουμε στις 13 Μαιου απο τη Village Films.

    Δείτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ - NIGHTMARE ON ELM STR. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top