F ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 4 - THE FINAL DESTINATION - FilmBoy ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 4 - THE FINAL DESTINATION - FilmBoy
  • Latest News

    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 4 - THE FINAL DESTINATION

    Στην αρχή ήταν το ατύχημα στο αεροπλάνο. Μετά ο χαμός στον αυτοκινητόδρομο, με τους κορμούς δέντρων να έρχονται επάνω σου και τα βιτιοφορα να σου κλείνουν το δρόμο. 
    Αργότερα ήλθε το τρενάκι στο λούνα παρκ και τώρα η φόρμουλα 1.
    Ηθικό δίδαγμα: Μην κάνεις τον ήρωα, δε σε παίρνει!

    Το τελευταίο (μάλλον) Final Destination και τέταρτο κατά σειρά έχει κάποιες πρωτιές. Είναι το πρώτο που θα δούμε σε 3D και το πρώτο που έχει σκηνή σεξ (σε 3D ελπίζω...).

    Με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις μέσο όρο στα 3 προηγούμενα, η New Line δε φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το ποιος θα σκηνοθετεί, καθώς τους πηγαίνει εναλλάξ.
    Ο James Wong έκανε τα 1 και 3 (με πάνω από 110 εκ. δολάρια στο box office), και ο David R.Ellis το 2 με λίγο λιγότερες εισπράξεις αλλά με τη καλύτερη εναρκτήρια σκηνή από όλες και μια από τις πιο γαμάτες που έχουμε δει.

    Σειρά του λοιπόν και πάλι, επαναφέροντας τον Eric Bress στο σενάριο (The Butterfly Effect, Final Destination 2) μαζί με τον Jeffrey Reddick, και με τη βοήθεια (η και περιορισμούς κάποιες φορές) της 3D τεχνολογίας, να μας δείξει δεκάδες πιθανούς και απίθανους τρόπους θανατηφόρων ατυχημάτων, από μηχανές του γκαζόν και πλυντήρια αυτοκίνητων, μέχρι κυλιόμενες σκάλες και αυτόματα μηχανήματα αναψυκτικών! 

    Δυστυχώς, η εναρκτήρια σκηνή, για την οποία πολύς λόγος είχε γίνει καθώς όλοι περιμένανε κάτι εφάμιλλο του δεύτερου, δε φαίνεται να είναι κάτι τρομερό. Άσε που τη δείχνει σχεδόν όλη το trailer!
    Το 3D στους τίτλους ίσως μείωσε και λίγο τη προσοχή των συντελεστών, κι έτσι η ταινία γυρίστηκε σε λιγότερο από 1 μήνα, με κάποια reshoots πριν λίγους μήνες.

    Αυτό που μάλλον θα σου μείνει είναι τα λάστιχα και τα μπουλόνια που έρχονται επάνω σου, (πραγματικά ...επάνω σου), καθώς και αυτό το πράσινο βρακάκι που κάνει ‘μπαμ’ στο trailer.
    Παιζουν νεαροι και ασημοι, οπως Krista Allen, Nick Zano, Mykelti Williamson και Shantel VanSanten

    Το κόστος ανέβηκε στα 43 μυριακια, πολλά λεφτά για τρεις μόνο εβδομάδες γυρισμάτων, αλλά από την άλλη είναι και το 3D
    Πάντως, τα λεφτά του θα τα βγάλει, κι ας βγαίνει την ίδια μέρα με τον Μαικ Μαγιερς του Halloween 2, στις 28 Αυγούστου στις αίθουσες της Αμερικής.
    Στην Ελλάδα η Village θα το φέρει στις 10 Σεπτέμβρη, θέλοντας να αποφύγει την κατά μέτωπο σύγκρουση. 

    Δείτε το trailer. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 4 - THE FINAL DESTINATION Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top